Woman Stretching

JOUW VRAGEN.

Jij vraagt. Ik antwoord.

Ben je op zoek naar precies de juiste workout les om aan jouw behoeften te voldoen? Weet je nog steeds niet zeker welke les het beste bij jou past? Deze veelgestelde vragen kunnen je wellicht helpen. Als je nog andere vragen hebt, kun je me ze mailen of stuur me een chat bericht.

 

KAN IK EEN PRIVÉLES BOEKEN?

Jazeker kun je een Privéles boeken. Op het moment geven we alleen online privélessen. 
Een privéles van een half uur is 25 euro en de boekingsmogelijkheden staan onder het kopje boeken. 
Je kunt me ook mailen voor overleg op info@chairworkout.net

KAN IK OP ELK MOMENT TOEGANG KRIJGEN TOT DE ONLINE LESSEN?

De video’s en oefeningen die gratis op de site staan kun je altijd bekijken en volgen zonder dat hiervoor een abonnement of aanmelding voor nodig is.
Voor de andere videos en oefeningen wordt een bedrag gevraagd waarna je de video’s kunt bekijken. Hiervoor kunnen verschillende soorten abonnementen worden afgesloten, voor een bepaalde serie of een enkele video en voor een bepaalde periode.
Om mee te doen met de live sessies betaald en op donatiebasis, kun je jezelf inboeken op de inboekpagina van de betreffende sessie of op de agenda pagina. Na het inboeken en het overmaken van het bedrag wordt de link voor de livesessie gemaild en is de link te zien op je Privépagina. 

WELKE VAN JE LESSEN IS HET MEEST GESCHIKT VOOR MIJ?

We hebben verschillende soorten lessen.Wanneer je niet kunt staan schrijf je dan in voor de zittende Chairworkout sessies, bij deze sessies worden er alleen zittende oefeningen gegeven.
Wanneer je wel kunt staan dan kun je je inschrijven voor de zittende en staande sessies, bij deze sessies worden er zittende en staande oefeningen gegeven.
Bij de Chairworkout sessies wordt aangegeven of er ademhalingsoefeningen en meditaties bij zitten. Op deze manier kun je kiezen of je deze oefeningen er wel of niet bij wilt hebben.
Wil je alleen ademhalingsoefeningen, meld je dan aan voor de sessies met alleen ademhalingsoefeningen.
Wil je alleen meditatie of mindfulnessoefeningen, meld je dan aan voor alleen de sessies met de mindfulness  en/of meditatie oefeningen.

Wil je eens kijken en meemaken of een Chairworkout iets voor je is? 
Op elke zondagochtend om 10:00 is er een sessie van 30 minuten op donatiebasis die gevolgd kan worden. Deze sessie bestaat uit een ademhalingsoefening, chairworkout en een meditatie.

Vond je het antwoord op al je vragen? Neem contact met me op en ik beantwoord graag je overige vragen.