ChairWorkout, ontspanning in beweging

OVER  CHAIRWORKOUT

Een gezond levenspatroon met mindfulness, meditatie, ademhalingsoefeningen, bewegen en een gezond voedingspatroon, het zijn onderwerpen waar ik me al jaren mee bezig houd. Het zijn interessante onderwerpen, het zijn beweeglijke onderwerpen, er is elke keer weer meer te bestuderen, te leren en te ervaren. 

Een gezond levenspatroon zou voor iedereen bereikbaar moeten zijn, dit blijkt in de praktijk nog best moeilijk. Of omdat je het te druk hebt met je werk en moe bent wanneer je thuis bent.Op werk ben je continu aan het presteren zonder een moment voor jezelf en thuis moet er van alles gebeuren. Ondertussen ga je gestrest door het leven met de bijbehorende lichamelijke en geestelijke klachten die je niet meer herkent als stress.

Je hebt mobiliteitsproblemen en/of andere problemen door een ongeluk, een ziekte, door het ouder worden of door iets anders waardoor bewegen moeilijk gaat en/of pijnlijk is. Misschien vraag je je door deze problemen af hoe je je moet bewegen, wat er mogelijk is. 

Je zoekt een sport of wilt bewegen maar ook iets dat leuk is of dat je makkelijk kunt doen. Bewegingen die je overal waar je bent kunt doen en die aanpasbaar zijn aan hoe je lichaam op dat moment is.

Dan is Chairworkout iets voor jou!
Je kunt ChairWorkout combineren met meditatie, mindfulness en ademhalingsoefeningen voor hele pakket: 
Body & Mind!